Familjedag 22 september2018-08-28 22:00:00

Välkomna till familjedagen 22 september på Tibro brukshundklubb. Dagen kommer börja klockan 10.00 med lite kort information, därefter kommer vi att leka lekar med och utan hund. Prova olika hundgrenar, tävla och gå en tipspromenad. Kiosken kommer att vara öppen hela dagen med lättare servering, fika, godis och dricka.

ALLA är välkomna, nya som gamla medlemmar i alla åldrar.

Detta är en dag för hela familjen, med eller utan hund.

Tibro bk kommer att bjuda de medlemmar som hjälpte till på Slöjdmässan 2018 på lunch.

Ni som är sugna på detta som har hjälpt till anmäler sig direkt till mig, gärna här under så jag lättare kan räkna ihop er.

I samband med att du anmäler dig för att äta lunch vill vi att du swishar in kostnaden så anmälan blir giltig.

Swish nr 0721906459 (Ska gå till Annelie Larsson)

I anmälan ska du uppge namnen du betalar för samt om det är barn eller vuxna.

För övriga gäster kommer man att kunna köpa sig lunch till självkostnadspris, 100 kr för vuxna och 50 kronor för barn upp till 12 år.

Anmälan behöver vi ha senast 15/9.

Glöm inte uppge specialkost eller allergier i anmälan.

Vill man komma utan hund och bara äta eller endast tävla för fina priser går de minst lika bra.

Varmt välkomna önskar

Tibro brukshundklubb