Valplkursen är full.

Medlemsmöte på klubben  den 17/10 kl 19:00.

Inom kort kommer följande kurser att vara tillgägliga för anmälan:

Valp till stjärna - del 2
Valp till stjärna
Träningsgrupp
Prova på dag: spår/patrull
Nybörjare - Rallylydnad
Valpkurs: Denna kurs är max antal deltagare med.

Kurserna kommer inom en snar framtid att ligga ute så de går att läsa mer om dem,
i dags läget är de bara en hint om vad som kommer att komma.
Så vi har något att se fram emot när de börjar bli mörkt och förhoppningsvis lite svalare igen!

De går alltså INTE att förboka, reservera eller hålla en platser redan nu.
Utan när kursen ligger ute på hemsidan eller facebook är de fritt fram att anmäla sig så att alla får samma möjlighet och chans att gå kurs!
Vi uppskattar att detta respekteras då de är omöjligt att hålla ordning på "vem som va först" på de viset.

Har man frågor eller liknande om kurserna är man mer än välkommen att ringa eller maila Sophie på telefon nr: 0721816666 eller maila på
viottosophie@gmail.com

Så håll er uppdaterade så lovar vi att återkomma när de börjar närma sig!
Himla kul tycker vi och hoppas att ni är lika taggade på att gå kurs som vi är! :)

Ha en fortsatt bra sommar!

Sophie & Tibro brukshundklubb.

Välkomna till familjedagen 22 september på Tibro brukshundklubb. Dagen kommer börja klockan 10.00 med lite kort information, därefter kommer vi att leka lekar med och utan hund. Prova olika hundgrenar, tävla och gå en tipspromenad. Kiosken kommer att vara öppen hela dagen med lättare servering, fika, godis och dricka.

ALLA är välkomna, nya som gamla medlemmar i alla åldrar.

Detta är en dag för hela familjen, med eller utan hund.

Tibro bk kommer att bjuda de medlemmar som hjälpte till på Slöjdmässan 2018 på lunch.

Ni som är sugna på detta som har hjälpt till anmäler sig direkt till mig, gärna här under så jag lättare kan räkna ihop er.

I samband med att du anmäler dig för att äta lunch vill vi att du swishar in kostnaden så anmälan blir giltig.

Swish nr 0721906459 (Ska gå till Annelie Larsson)

I anmälan ska du uppge namnen du betalar för samt om det är barn eller vuxna.

För övriga gäster kommer man att kunna köpa sig lunch till självkostnadspris, 100 kr för vuxna och 50 kronor för barn upp till 12 år.

Anmälan behöver vi ha senast 15/9.

Glöm inte uppge specialkost eller allergier i anmälan.

Vill man komma utan hund och bara äta eller endast tävla för fina priser går de minst lika bra.

Varmt välkomna önskar

Tibro brukshundklubb

Detta är vad som i nuläget är bokat för hösten.
De går INTE boka sig reda nu, utan detta är bara en hint om vad
som kommer att komma!

Varje instruktör kommer sedan när de är dax att lägga ut mer info för varje specifik kurs.

Respektera att de inte går att reservera sig, förboka sig eller "hålla några platser" på någon utav ovanstående kurser utan de är först till kvar som gäller så att alla får chansen!

Har man frågor och funderingar är man välkommen att ringa
Sophie på telefon nr: 0721816666