Vill du bli medlem?

Sätt in medlemsavgiften på klubbens plusgirokonto: 68962-0.

Fyll i följande information vid inbetalningen:

Personnummer (10 siffror)
Kategori. Skriv vilken kategori av medlem du betalar för.(Vid delmedlemskap, ange befintligt medlemsnr.)

Avgifterna för klubbens olika medlemskap år 2018:

Helbetalande medlem: 495:-  (varav 105:- lokalklubbsavgift och 350:- centralklubbsavgift dvs medlemskap i SBK)
Delbetalande medlem: 115:- (Vid medlemskap i rasklubb, eller annan brukshundklubb kopplad till SBK)
Familjemedlem: 115:- (Vid medlemskap i rasklubb, eller annan brukshundklubb kopplad till SBK)                                             Ungdom: 300:-  Upp till 25 år (Sveriges hundungdom)

Notera att det endast är den första inbetalningen av medlemsavgift som ska skickas till Tibro Brukshundklubb.
När detta är gjort en gång och Du är medlem, kommer betalningsavier från SBK skickas ut, för att förnya ditt medlemskap.

Som medlem i Tibro Brukshundklubb har du följande förmåner:

Du blir automatiskt medlem i SBK, Svenska Brukshundklubben.
Du har tillgång till klubbens anläggning för fri träning.
Du får delta på våra fria onsdagsträningar.
Du har möjlighet att ställa upp och tävla. I vissa fall krävs det att hunden är registrerad i SKK
Du får delta i klubbens aktiviteter.
Du får en prenumeration på tidningen Brukshunden från SBK, 8 nr/år.
Du är olycksfallsförsäkrad under kurser/aktiviteter arrangerade av klubben.
Du får 10 % premierabatt på hundförsäkringar hos Agria.
Du har möjlighet att köpa klubbkläder till förmånligt pris.

Frågor?

Vid ekonomifrågor kontakta vår kassör.

Niklas Andersson

0703720338
ekebacken.tibro@gmail.com

Vid övriga frågor skicka via önskebrunnen.