Kristin Martinfält

kmartinfalt@hotmail.com

Allmänt:

Från att jag var riktigt liten har jag alltid tyckt om att vara ute i skog och mark. Efter otaliga år av ‘tjatande’ på mina föräldrar, blev vi åter igen med hund 2005.
Jag har sedan dess varit aktiv i Tibro Brukshundklubb i olika omfattning. Bland annat som sekreterare i Styrelsen, varit aktiv i Tävlingskommittén samt hjälpt till med tävlingar och kurser på klubben.

Det jag brinner för inom hundverksamheten är tjänstehundar i Försvarsmakten. Att känna att man gör samhällsnytta, samtidigt som man gör någonting utmanande och roligt. Hittills har jag hunnit arbeta aktivt med 3 st. tjänstehundar och jag lär mig fortfarande nya saker varje dag!

Min nuvarande vapendragare heter Nero. En fin kille som jag fått överta efter en god vän. Han är tidigare tävlad i bruksgrenar, medan vi tillsammans har satsat på tjänstehundsspåret. Förra året lyckades vi ta oss till SM för patrullhundar inom Försvarsmakten.

Utbildningar:

Mentalkunskapsutbildning 1
HTU – Hundtjänstutbildning
GB1 – Hundbefäl, skede 1
Tävlingssekreterarutbildning
Patrullhundsinstruktör

Samt ett antal föreläsningar inom hundens beteende.